JZU BOLNICA SVETI VRAČEVI BIJELjINA: Gradonačelnik Mićić negativan na Kovid 19, počelo testiranje iz širih kontakata :: Semberija INFO ::

 

JZU BOLNICA SVETI VRAČEVI BIJELjINA: Gradonačelnik Mićić negativan na Kovid 19, počelo testiranje iz širih kontakata


Do 8 časova, 2. aprila, nema novoregistrovanih na KOVID 19, tako da je broj i dalje devet. Od devet sa KOVID 19 u Bijeljini, dva su na respiratoru, jedan u UKC Banja Luka, a jedan je u bolničkom karantinu i njihovo stanje je nepromijenjeno.

Očekujemo rezultate za 29 testiranih, a stigli su rezultati za tri osobe. Dva se odnose na gradonačelnika Miću Mićića i njegovu suprugu, koji su negativni na KOVID 19, a negativan je rezultat za treću osobu. Oni će tokom dana biti otpušteni u kućnu izolaciju.

Pod nadzorom u sva tri karantina, ukupno je 105 osoba, očekujemo rezultate za još 29 osoba, a do 2. aprila testirano je ukupno 68 osoba. Važno je naglasiti da se od 1. aprila krenulo u obimnije testiranje osoba iz šireg kontakta, sa osobama iz sva tri klastera na području Bijeljine. Apelujemo da se maksimalno pridržavate savjeta i preporuka, kako bismo imali zajednički uspjeh u borbi protiv virusa korona.

​Prim. dr Milica Lovrić