Informacija o vodosnabdijevanju – srijeda 07.12.2022. :: Semberija INFO ::

 

Informacija o vodosnabdijevanju – srijeda 07.12.2022.          Zbog rekonstrukcije vodovodnog priključka i priključenja novog korisnika na vodovodnu mrežu, danas će, u koliko to dozvole vremenski uslovi, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, doći do prekida u vodosnabdijevanju, u trajanju od tri do četiri sata, u ulicama: Nikole Tesle i Knez Ivo od Semberije u Bijeljini, uključujući sve susjedne, priključne ulice.

          Obavještavamo sve naše korisnike da se u Ulici Stefana Dečanskog, u Bijeljini, izvode radovi na rekonstrukciji ove ulice i da će oni trajati do kraja ove godine, te da u tom periodu može dolaziti do češćih, nenajavljenih prekida u vodosnabdijevanju. Stoga molimo naše korisnike za razumijevanje i preporučujemo im da do tada imaju pripremljene neophodne rezerve vode. 

           Isto to, danas, preporučujemo i našim korisnicima, koji žive na prethodno pomenutim lokacijama.

           Na svim ostalim u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.        

          Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com