Servisna informacija Policijske uprave Bijeljina za 27.11.2022. godine :: Semberija INFO ::

 

Servisna informacija Policijske uprave Bijeljina za 27.11.2022. godine


Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela i jedna saobraćajna nezgoda sa manjom materijalnom štetom.

Policijska stanica Janja, 27.11.2022. godine od strane oštećenog lica zaprimila je prijavu da mu je NN lice ili više njih, oštetili dva gumena čamaca koja su se nalazila na obali rijeke Drine, kao i da su otuđeni premeti sa njih. Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da je izvršilac lice S.M. kod kojeg su i pronađeni otuđeni predmeti. Zbog počinjenog krivičnog djela ,,Krađa“ nadležnom tužilaštvu protiv lica S.M. sledi Izvještaj.

Od strane radnice pravnog lica, 26.11.2022. godine Policijska stanica Bijeljina zaprimila je prijavu da je u marketu zadržano žensko lice koje je otuđilo više parfema. Izlaskom na lice mjesta policijski službenici utvrdili su da se radi o licu B.J. koja je vratila otuđene predmete. Protiv B.J. nadležnom tužilaštvu sledi Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu ,,Krađa“.
 
 
 
                                                                                    PORTPAROL  POLICIJSKE UPRAVE BIJELjINA
                                                                                                                                               
                                                                                                 Aleksandra Marić