Lišena slobode zbog krivičnog djela Ubistvo u pokušaju :: Semberija INFO ::

 

Lišena slobode zbog krivičnog djela Ubistvo u pokušaju


Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, 24.10.2021. godine lišili su slobode lice J.L. iz Bijeljine zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo Ubistvo u pokušajau.
 
Naime, Policijskoj stanici Bijeljina 2, 24.10.2021. godine oko 18,10 časova prijavljeno je da je u u lici Račanska u ugostiteljskom objektu došlo do fizičkog napada između supružnika koji su u vanbračnoj zajednici od strane muškog lica prema ženskom licu.
 
Nakon toga usledio je napad nožem od strane ženskog lica J.L. prema muškom licu S.L. koji je povređen u predjelu grudnog koša. Povređeno lice je hospitalizovano u Medicinskom centru Bijeljina  i nije životno ugrožen. Alkotetsiranjem lica J.L. utvrđeno je da ista ima 1,08 gr/kg alkohola u organizmu.
 
Uz nadzor i prisustvo postupajućeg tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini uviđaj su izvršili policijski službenici Policijske uprave Bijeljina.
 
Nakon završene kriminalističke obrade lica i dokumentovanja predmeta, oba lica  će biti prijavljena tužlaštvu zbog počinjenih krivičnih djela, lice J.L. zbog krivičnog djela Ubistvo u pokušaju, dok će lice S.L. biti prijavljen zbog krivičnog djela „ Nasilje u porodici“.
 
                                                                      PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE 
 
                                                                                         Aleksandra Marić