Lišen slobode zbog krivičnog djela Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti :: Semberija INFO ::

 

Lišen slobode zbog krivičnog djela Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti


Prilikom obavljanja redovnih poslova policijski službenici Policijske stanice Bijeljina, 09.03.2021. godine oko 13,05 časova u  ulici Majevička zaustavili su putnički automobil ''Golf'' kojim je upravljao M.M.-S.
Prilikom sankcionisanja lica zbog ne korištenja sigurnosnog pojasa isti je počeo da vređa, a zatim i da preti policijskim službenicima, nakon čega je  naglo startovao svoje vozilo i povredio policijske službenike. Od strane ljekara Medicinskog centra Bijeljina povređenim policajcima su konstatovane lakše tjelesne povrede.
 
Istog dana oko 13,30 časova M.M.-S.,  je došao u prostorije Policijske stanice Bijeljina gdje je i lišen slobode. Prilikom lišenja slobode nastavio je sa pretnjama koje je upućivao policijskim službenicima.
 
Na osnovu naredbe za pretresanje izdate od strane Osnovnog suda u Bijeljini, izvršeno je pretresanje prostorija koje lice koristi na području grada Bijeljine. Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto oružje i municija.
 
O svemu je obaviješteno Okružno javno tužilaštvo u Bijeljini. Nakon kompeltiranja i dokumentovanja predmeta protiv navedenog sledi izvještaj tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela ''Napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti'' i ''Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija''.
 
 
PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE BIJELjINA    
                          
Aleksandra Marić