Policijske akcije u Šamcu i Donjim Žabarima :: Semberija INFO ::

 

Policijske akcije u Šamcu i Donjim Žabarima


U pretresu pronađeno preko 880 grama  opojne droge marihuane, kao i predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela ''Oštećenje  i oduzimanje tuđe stvari''
 
Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Modriči, izvršili su pretresanje stana i dr. prostorija koje koriste lica Z.S.  u mjestu Donji Žabari i D.M. u Šamcu. Pretresanje je vršeno u cilju pronalaska predmeta koja se odnose na krivična djela zloupotrebe opojih droga i krivično djelo ''Oštećenje  i oduzimanje tuđe stvari '' .
 
Prilikom pretresanja pronađeno je i privremeno oduzeto oko tri grama bijele praškaste materije koja svoji izgledom asocira na opojnu drogu kokain, preko 880 grama zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu, šprica sa materijom koja asocira na kanabisovo ulje, vaga za precizno mjerenje. Nadalje, kod lica D.M.  pronađeni su predmeti koji se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnog djela ''Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari'' a koje je izvršeno 15.02.2021. godine paljenjem putničkog automobila marke ''Reno'' u mjestu Donji Žabari.
 
Od strane policijskih službenika Z.S. i D.M. su lišeni slobode, o svemu je obavješten postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Doboju.
 
Istraga je u toku.
 
 
PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE BIJELjINA     
                         Aleksandra Marić