Informacija o vodosnabdijevanju – srijeda 17.02.2021. :: Semberija INFO ::

 

Informacija o vodosnabdijevanju – srijeda 17.02.2021.


Zbog otklanjanja kvara na vodovodnoj mreži i priključenja novih korisnika na vodovodnu mrežu, danas, u vremenu od 08:00 do 14:30 časova, vode neće biti, u dvočasovnim – tročasovnim intervalima, u Ulici Nikole Tesle u Novoj Janji, uključujući sve manje priključne, susjedne ulice, te u naseljima: Trnjaci i Industrijska zona broj 2 (iza ATC “Knez Ivo od Semberije”).

Zbog radova na elektroenergetskim postrojenjima “Stara ciglana” danas će u vremenu od 08:00 do 09:00 i 14:00 do 15:00 časova, dolaziti do prekida u snabdijevanju električnom energijom Vodovodovog pumpnog postrojenja “Obrijež”, pa će bez vode u ovim terminima biti stanovnici naselja: Hase, Obrijež, Novo naselje Hase i Brijesnica.

Na svim ostalim lokacijama u gradu i prigradskim naseljima, koja se vodom snabdijevaju iz gradskog vodovodnog sistema Bijeljine, vodosnabdijevanje će biti uredno.

Još uvijek su pojednostavljene procedure prijavljivanja korisnika da putem e-mail-a dobijaju mjesečne račune za potrošnju vode a sve informacije o tome se nalaze na sajtu Vodovoda www.bnvodovod.com