Policijska uprava Bijeljina. Servisne informacije za protekla 24 časa :: Semberija INFO ::

 

Policijska uprava Bijeljina. Servisne informacije za protekla 24 časa


Servisna informacija Policijske uprave  Bijeljina za 14.02.2021. godine
 
Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa  evidentirno je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode od čega su dvije sa posledicama po lice.
 
Policijska stanica Bijeljina, 14.02.2021. godine od strane vlasnika pravnog lica iz Bijeljine, zaprimila je prijavu, da je iz magacinskih prostorija pravnog lica  otuđeno više raznih  predmeta, veće materijalne vrednosti. Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj lica mjesta. Obavješteno je nadležno tužilaštvo. U toku je istraga na rasvjetljavanju krivičnog djela ''Teška krađa''.
 
Na magistralnom  putu Bijeljina-Tuzla u mjestu Suho Polje, 14.02.2021. godine oko 22,00 časa dogodila se saobraćajna nezgoda sa teškim  tjelesnim povredama. U nezgodi su učestvovali automobil ''Golf''  upravljalo lice  R.A. koji  je zadobio teške tjelesne povrede zadržan je u MC Bijeljina na liječenju i automobil ''Škoda'' kojim je upravljala R.J. sa kojom su se u vozilu nalazila njena malodobna djeca i svo troje su zadobili tjelesne povrede o čijem stepenu se ljekari nisu izjasnili. Od strane policijskih službenika izvršen je uviđaj.
 
 
PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE BIJELjINA
Aleksandra Marić