Policijska uprava Bijeljina: Rasvjetljena krivična djela protiv imovine :: Semberija INFO ::

 

Policijska uprava Bijeljina: Rasvjetljena krivična djela protiv imovine


Policijski službenici Policijske stanice Pelagićevo, protiv lica B.B. dostavili su izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu u Bijeljini, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična djela ''Teška krađa''.
 
Naime, osumnjičeni  je krivična djela ''Teška krađa '' počinio  tokom  2015. godine i 2017. godine  nasilnim ulaskom u vikendice na području opštine Pelagićevo, odakle je otuđivao razne vrste predmeta.
 
Policijski službenici Policijske stanice Lopare, rasvjetili su krivična djela ''Krađa'', a koje su izvršene u mjesecu novembru2020. godine na štetu fizičkih lica sa područja opštine Lopare.

Operativnim radom na terenu policijski službenici došli su do saznanja da je mogući izvršilac krivičnih djela lice I.T., koji je i lišen slobode. Pretresanjem prostorija koje koristi lice I.T. pronađeni su predmeti koji potiču iz izvršenja krivičnog djela. Nakon kompletiranja predmeta, protiv lica I.T. sledi izvještaj nadležnom tužilaštva zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično djelo ''Krađa''.
 
 
PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE
Aleksandra Marić