BIJELjINA: POČELI SA RADOM UGOSTITELjSKI OBJEKTI :: Semberija INFO ::

 

BIJELjINA: POČELI SA RADOM UGOSTITELjSKI OBJEKTI


U Bijeljini je od danas dozvoljen rad kafića i drugih ugostiteljskih objekata u skladu sa preporukama nadležnih republičkih organa zbog pojave virusa korona u Republici Srpskoj. Kako se uvjerila ekipa portala Semberija info, gradske bašte su pune ljudi, te je  očigledno da su se ljudi uželjeli popiti kafu i piće na proljećnom suncu u brojnim bijeljinskim lokalima.



Ratomir Draganić, načelnik Komunalne policije Grada Bijeljina, izjavio je za portal Semberija info da vlasnici ugostiteljskih objekata moraju da poštuju propisane mjere nadležnih u vezi dezinfekcije, čištoće, nošenja maski radnika…

„Poštovanje propisanih mjera u ugostiteljskim objektima kontrolisaće komunalni policajci, koji su od jutros već na terenu“, naglasio je Draganić.



On je  apelovao na građane i sve vlasnike ugostiteljskih objekata na području Bijeljine da poštuju propisane mjere koje je donio Republički štab u skladu sa uputstvom Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske.

Neki su period zabrane rada ugostiteljskih objekata iskoristili za renoviranje unutrašnjosti objekata, ali i ljetnih bašti tako da su lokali svoja vrata otvorili u punom sjaju.

Portal Semberija info apeluje na sve građane da posjećuju kafiće i ostale ugostiteljske objekte u skladu sa preporukama nadležnih.

Semberija info - Foto i tekst - Z. Kusmuk