U SUSRET FINALU IZBORA ZA MIS REPUBLIKE SRPSKE: NAJLjEPŠA SEMBERKA SPREMNA ZA FINALE :: Semberija INFO ::

 

U SUSRET FINALU IZBORA ZA MIS REPUBLIKE SRPSKE: NAJLjEPŠA SEMBERKA SPREMNA ZA FINALE


Misica Semberije 18-godišnja Željana Radovanović iz Srednje Čađavice izjavila je za portal Semberija info da je spremna za finale Izbora za mis Republike Srpske, koje će biti održano u Bijeljini, osmog septembra.
 
Željani Radovanović učešće na izboru za najljepšu djevojku Republike Srpske veliki je izazov.
 
-Nadam se dobrom plasmanu, a, vjerujem da bi sve djevojke željele pobjedu. Želim od srca da pobijedi najljepša“, rekla je Radovanovićeva za portal Semberija info.
 
 Prema njenim riječima, na izbor za mis Semberije, koji je održan početkom avgusta, prijavila se neplanski, a na prijedlog Agencija „ABC models“ sa kojom ima potpisan ugovor.  
 

-Zbog obaveza na fakultetu, ove godine neću moći da radim inostrane angažmane. Ipak, i pored moje ljubavi prema modi, modelingu i manekenstvu, obrazovanje mi je prioritet’’, kaže Radovanovićeva, student Informatičkog fakulteta na bijeljinskoj „Sinergiji“.
 
Ističe da vlasnici Agencije „ABC models“ na prvo mjesto stavljaju obrazovanje, što joj je olakšavajuća okolnost, jer imaju razumijevanje da se ne može isključivo posvetiti modelingu radi obaveza na fakultetu.
 
-Skauti Agencije su me pronašli na Instagramu i pozvali prošle godine na razgovor. Tako je sve počelo. Naravno da bih željela da se ostvarim kao model, van granica BiH, ali sa diplomom fakulteta’’, istakla je Radovanovićeva.đ
 
 Kaže da je zahvalna genetskim predispozicijama da ne mora da se ,,bori’’ sa dijetama, jer ima odličnu liniju i ne treba da se iscrpljuje napornim treninzima.
 
Ističe da joj  mnogo znači podrška majke, oca i 17-godišnjeg brata, navodeći da porodica smatra da joj, osim manekenstva, obrazovanje mora biti na prvom mjestu.
 
-Volim sve što je prirodno. I, ako se našminkam, želim da to ne bude pretjerano. Lijepoj djevojci dovoljno je malo šminke i da ta šminka samo istakne prirodni izgled’’, kaže za portal Semberija info Željana Radovanović, koja sa porodicom živi u Srednjoj Čađavici.
 
Nama ostaje samo da ovoj skromnoj djevojci poželimo uspjeh, jer ga ona, svakako, zaslužuje.

Semberija info