SASTANAK CVIJANOVIĆ MIĆIĆ: USPJEH NEĆE IZOSTATI :: Semberija INFO ::

 

SASTANAK CVIJANOVIĆ MIĆIĆ: USPJEH NEĆE IZOSTATI


Zadovoljstvo mi je što smo u dvodnevnoj posjeti imali predsjednicu RS Željku Cvijanović i što smo dobili podršku za sve naše projekte koje želimo da radimo za potrebe naših građana, izjavio je gradonačelnik Mićo Mićić nakon radnog sastanka sa predsjednicom Cvijanović.

- Podsjetiću da je svojevremeno bilo priče o realizaciji 12 projekata, potom je taj broj povećan na 17, a evo, danas možemo reći da je 19 aktuelnih projekata. Hvala predsjednici Cvijanović što pored podrške koju imamo za sve projekte, želi da zajedničkim snagama izgradimo i novo obdanište u Patkovači“, rekao je Mićić i najavio da će za mjesec dana biti u funkciji Dnevni centar za djecu s posebnim potrebama, ali i realizovan projekat na uređenju kanala Dašnica. Prema njegovim riječima, svi projekti su za dobro svih građana, a kao veoma važno, najavio je da će uskoro biti donesena odluka o smanjenju cijene vode.

- Sve su ovo projekti koji život znače i projekti koji će doprinijeti boljem i kvalitetnijem životu, tako da sva naša nastojanja da napravimo model zajedničke vlasti, daju rezultate. Do kraja godine ćemo imati i gas u našem gradu, tako da ćemo imati i ekološki čistiji grad“, rekao je Mićić.



Predsjednica Cvijanović  je izrazila zadovoljstvo konstruktivnim sastankom i rekla da svi projekti koje je definisala lokalna zajednica zahtijevaju ozbilju intervenciju Vlade RS, odnosno republičkih institucija.

- Sve što je važno za naše građane, radićemo kako bismo nastavili putem razvoja. Semberija i Bijeljina su visoko na listi prioriteta republičkih institucija, sa namjerom da život građana bude bolji. U Bijeljini smo napravili i političke dogovore koji treba da budu garancija za još bolju saradnju republičkih i lokalnih vlasti, da imamo još bolje rezultate u svemu što je potrebno kako bi našim građanima bio što kvalitetniji život“, rekla je Cvijanovićeva i naglasila da je sigurna da uspjeh neće izostati.

Semberija info - O.Stjepanović
​Foto - B.Milošević; O.Stjepanović