SNSD Bijeljina: Odlična saradnja sa medijima :: Semberija INFO ::

 

SNSD Bijeljina: Odlična saradnja sa medijima


Gradski odbor SNSD-a Bijeljina je imao odličnu saradnju sa medijima tokom 2018. godine, a novinari su rad ovog odbora pratili objektivno i profesionalno, rečeno je na prijemu za novinare, koji je održan u hotelu “Drina”.

Predsjednik GO SNSD-a Bijeljina Nedeljko Ćorić je naglasio da je ova godina za SNSD bila vrlo uspješna. 
-Ostvarili smo sjajan rezultat na opštim izborima u Bijeljini i pobijedili za tri od četiri moguća nivoa vlasti, a u godini pred nama siguran sam da ćemo znati prepoznati sve potrebe građana”, rekao je Ćorić. On je ocijenio i da je politička situacija u Bijeljini promijenjena i više usmjerena na zajednički interes građana umjesto na sukobe.

-Mi smo ti koji pokušavamo da promijenimo politiku ovdje u Bijeljini i čini mi se da smo u tome uspjeli, da to više nije politika nikakvih sukoba, nego politika zajedničkih interesa i okupljanja oko zajedničkih interesa, sa namjerom da svi zajedno radimo najbolje za naš grad”, rekao je Ćorić. Prema njegovim riječima, SNSD kao trenutna opozicija u Bijeljini, treba da kritikuje ono što nije dobro, ali i da obezbijedi podršku republičke vlasti za bolji život u Semberiji.
 
- Sad kada imamo značajniji kapacitet u Narodnoj skupštini Republike Srpske sigurno ćemo uspjeti da mnoge stvari promijenimo, da ubrzamo projekte u Bijeljini koji su u toku i da donesemo neke nove projekte koji su važni za naš grad”, poručio je Ćorić. 

​O.S.