KOD 123 OSOBE U RS POTVRĐENO JE PRISUSTVO VIRUSA KORONA


Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj novi virus korona potvrđen je kod 123 osobe. Radi se o 68 muških i 55 ženskih osoba, od kojih je 24 mlađe, 84 srednje i 15 osoba starije životne dobi.
 
Prema mjestu prebivališta 22 osobe su iz Banja Luke, 13 osoba je iz Prnjavora, devet iz Bijeljine, osam osoba je iz Trebinja, sedam iz Višegrada, šest iz Doboja, pet je iz Istočnog Novog Sarajeva, po četiri osobe su iz Kneževa, Laktaša, Modriče, Mrkonjić Grada i Bileće, po tri osobe su iz Zvornika, Lopara, Ljubinja, Prijedora, Ribnika i Rogatice, po dvije iz Bratunca, Kotor Varoša, Foče i Šamca i po jedna osoba je iz Gradiške, Istočne Ilidže, Kozarske Dubice, Kostajnice, Srebrenice, Ugljevika i Šekovića.
 
U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je pet smrtnih slučajeva kod kojih je potvrđeno prisustvo novog virusa korona.
 
Do sada je u Republici Srpskoj potvrđeno 4.842 slučaja virusa korona, a preminulo je ukupno 169 osoba kod kojih je potvrđen test na novi virus korona.

Semberija info