Šarović: Sjećanje na Branislava Garića trajaće vječno :: Semberija INFO ::

 

Šarović: Sjećanje na Branislava Garića trajaće vječno


Delegacija Srpske demokratske stranke koju su predvodili Sreten Telebak, predsjednikom Gradskog odbora SDS Doboj i Slavko Garić, član Glavnog odbora SDS-a, položila je danas vijence na grob nekadašnjeg potpredsjednika SDS-a Branislava Garića povodom 11 godina od njegovog ubistva.


 
Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović kazao je da su ubistvo Branislava Garića i sraman sudski proces koji je uslijedio nakon ubistva protiv Rajka Savića, direktnog izvršioca ubistva, pokazali sve manjkavosti našeg pravosudnog sistema koji je dozvolio da ovo svirepo ubistvo prođe nekažnjeno i da pravda ne bude zadovoljena.
 
„Branislav Garić je bio istaknuti funkcioner Srpske demokratske stranke i siguran sam da bi njegova energija i posvećenost danas bila od velike koristi i Srpskoj demokratskoj stranci i Republici Srpskoj. Svi koji su poznavali Branislava znaju koliko je bio značajna politička figura u Doboju i Republici Srpskoj“ – istakao je predsjednik SDS Mirko Šarović.
 
Šarović je istakao da će sjećanje na Branislava Garića biti trajno i da je zadatak svih članova Srpske demokratske stranke da pamte njegovu energiju i ogromnu želju da svojim radom doprinese razvoju Doboja i Republike Srpske.
 
Branislav Garić ubijen je na današnji dan, 26. aprila 2009. godine, oko 13.00 časova iz vatrenog oružja u prostorijama Opštinskog odbora SDS-a u Doboju.
 
SDS - Sektor za politiku i medije