MILOŠ STEVANOVIĆ ODRŽAO MOTIVACIONO PREDAVANjE :: Semberija INFO ::

 

MILOŠ STEVANOVIĆ ODRŽAO MOTIVACIONO PREDAVANjE


Na Pravnom fakultetu u Banja Luci održano je motivaciono predavanje na temu ,,Izađi. Izloži se. Budi prisutan“, čiji je predavač bio advokat Advokatske kancelatije ,,Stevanović“ Miloš Stevanović koji je ličnim primjerom i iskustvom, te motivacionim govorom, podstakao mlade ljude na razvoj i realizaciju novih ideja.
-Ovo nije, kao što su neki pomislili, nikakvo političko predavanje, već poziv mladim ljudima da ostanu ovdje, da se svi zajedsno borimo za bolju i ljepšu Republiku Srpsku, pojašnjava Stevanović.
On je, vrlo nadahnuto, u punoj sali amfiteatra studentima otvoreno govorio o nekoliko zanimljivih tema naglašavajući da misao, motiv, želja i volja predstavljaju osnovnu pokretačku snagu za uspjeh u bilo kom poslu.
Predavanju je prisustvovao i dio radnog tima istaknutog advokata, a dobra energija i aplauzi obilježili su ovo druženje.

Kao potvrda da kompanija ,,Stevanović“pruža maksimalnu podršku mladim ljudima bili su i dodijeljeni pokloni. Naime, pored novčanih nagrada za studente koji su tokom predavanja ponudili najzanimljivije poslovne ideje, Advokatska kancelarija će sljedeće godine otvoriti svoja vrata za 10 mladih ljudi koji će u ulozi praktikanata biti jednim dijelom u Banja Luci, drugim u Bijeljini, a njih pet se očekuje u Kancelariji za računovodstvene usluge.