Cvijanović: Nema mjesta za politiku, političke igre mogu samo da dovedu do teških posljedica :: Semberija INFO ::

 

Cvijanović: Nema mjesta za politiku, političke igre mogu samo da dovedu do teških posljedica


BANjALUKA - Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović istakla je da želi da što prije bude okončana procedura u vezi sa proglašenjem vanrednog stanja u Srpskoj zbog epidemije virusa korona, te da se kroz nekoliko mjera i izmjena zakonskih rješenja brže pomogne privredi i pokuša normalizovati život.

“Pokušavamo da relaksiramo određene stvari, a to znači da disciplina pojedinca mora biti veća i da institucije moraju da rade neometano, iako je situacija ovakva kakva jeste. Kako da to uspijemo nego putem vanrednog stanja!? I zato nam treba vanredno stanje, da definišemo određene stvari šta možemo da radimo. Poslije će Narodna skupština to verifikovati.


Mnoge stvari su mogle da budu bolje da je postojalo malo više sluha i komunikacije iz FBiH. Oni koji napadaju nekoga ko 24 časa pretvori u 24 radna časa ne zaslužuju komentar, kao ni oni koji nas blokiraju da dođemo do dobrih rješenja. Ja sam za to da se okrenemo pozitivnim stvarima, ali ne treba zaboraviti kada vam neko čini veliko zlo”, poručila je Cvijanovićeva...

Više na...  www.glassrpske.com