Servisna informacija Policijske uprave Bijeljina za 25.12.2019. godine :: Semberija INFO ::

 

Servisna informacija Policijske uprave Bijeljina za 25.12.2019. godine


Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Bijeljina u protekla 24 časa evidentirano je sedam krivičnih djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i pet saobraćajnih nezgoda od čega su dvije sa posledicama po lica.
 
Policijska stanica Bijeljina 2, 25.12.2019. godine oko 06,00 časova od strane radnice pravnog lica, zaprimila je prijavu, da je u toku noći od strane NN lica ili više njih iz objekta otuđeno raznih vrsta cigareta u vrednosti preko 1.300,00 KM. Policijski službenici izvršili su uviđaj lica mjesta. U toku je rad na rasvetljavanju krivičnog djela ''Teška krađa''. 
 
Policijska stanica Bijeljina, 25.12.2019. godine od strane oštećenog lica zaprimila je prijavu, da je NN lice ili više njih u proteklih desetak dana u mjestu velika Obarska iz njegove šume otuđili osam stabala hrastovog drveta. Od strane policijskih službenika izvršen uviđaj. Rad na rasvjetljavanju krivičnog djela ''Krađa'' je u toku.
 
Policijski službenici Policijske stanice Šamac, na osnovu naredbe Osnovnog suda u Modriči izvršili su pretresanje stana i dr. prostorija koje koristi lice M.S. Prilikom pretresanja pronađena je jedna puška i određen broj komada municije. Nakon dokumetovanja predemta protiv lica M.S. sledi izvještaj tužilaštvu zbog počinjenog krivičnog djela ''Nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija''.
 
Na magistralnom putu Pelagićevo – Turić u mjestu Pelagićevo, 25.12.2019. godine oko 17,00 časova dogodila se saobraćajna nezgoda sa tjelesnim povredama. U nezgodi su učestvovali moped  kojim je upravljalo lice M.I. koji je zadobio teške tjelesne povrede i putnički automobil ''Golf'' kojim je upravljala D.M.
 
U Bijeljini  u raskrsnici ulica Račanska- Beogradska, 25.12.2019. godine oko 18,50 časova dogodila se saobraćajna nezgoda sa tjelesnim povredama. U nezgodi su učestvovali  putnički automobil ''Audi'' kojim je upravljalo lice M.L. i isti je ostvario kontakt sa pješakom  tj. djetetom. Povređeni dječak zadržan  je na liječenju, doktori se nisu izjasnili o stepenu povreda.
                                                                                    
PORTPAROL POLICIJSKE UPRAVE BIJELjINA
                 Aleksandra Marić