PDP: Jelena Trivić posjetila Gacko :: Semberija INFO ::

 

PDP: Jelena Trivić posjetila Gacko


Potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić posjetila je Gacko gdje je učestvovala na javnoj tribini u organizaciji Opštinskog odbora PDP-a Gacko.


 
„I ovaj grad je primjer koliko je republička vlast zapostavila mjesta u kojoj oni ne vrše lokalnu vlast. Lokalne zajednice rješavaju najkonkretnija pitanja za život građana i svakoj od njih treba podrška. Ovakav selektivan pristup je poguban jer sve i jedno mjesto, sve i jedan čovjek, mora biti jednak za vršioce vlasti u Republici Srpskoj“, istakla je Trivić.


 
Na tribini su učestvovali član Predsjedništva PDP-a i narodni poslanik Ljubiša Krunić, poslanik iz Kluba SDS-a Nebojša Vukanović, a prisustvovao je i član Predsjedništva SDS-a Vukota Govedarica koji se obratio prisutnima.
 
„Susret sa gospodinom Govedaricom me podsjetio koliko smo svi prošle godine, u izbornoj kampanji, uložili vjere, nade, volje i energije da konačno imamo narodnog predsjednika koji će stati na čelo bolje, perspektivnije i uspješnije Srpske. Ali ne ljutimo se. Mi znamo da je Vukotu Govedaricu narod birao i da je pobijedio Željku Cvijanović. Izborni inžinjering dovede do toga da volja naroda ne bude ispoštovana i zato su izmjene Izbornog zakona neophodne“, istakla je Trivić.
 
Informativna služba PDP-a