INTERAGRO 2022: AD „KOMUNALAC“ PREDSTAVIO DIO SVOG ASORTIMANA :: Semberija INFO ::

 

INTERAGRO 2022: AD „KOMUNALAC“ PREDSTAVIO DIO SVOG ASORTIMANA


U toku je 20. Međunarodni sajam poljoprivrede, lova, ribolova i ekologije „Interagro 2022“. Tokom prethodnih 20 godina Interagro je neprestano rastao, sazrijevao, proširivao tako da je ovogodišnji jubilarni sajam okupio rekordan broj (243) izlagača iz deset zemalja.

Među onim privrednim subjektima koji su na Interagrovoj privrednoj smotri uzimali učešće na svakom njenom dosadašnjem izdanju nalazi se i A.D. „Komunalac“ iz Bijeljine. Ove godine, na sajmu su predstavili dio svojih proizvoda i usluga.



-Zadovoljstvo nam je što smo uzeli učešće na 20. jubilarnom sajmu „Interagro 2022“. Iskoristili smo priliku da  pokažemo djelić asortimana našeg rasadnika, te priliku da građane upoznamo sa uslugama koje pruža A.D. "Komunalac" Bijeljina. Jesen je pravo vrijeme za sadnju velikog broja biljnih vrsta, zato bismo pozvali sve naše građane da nas posjete i uvjere se u cijene i kvalitet koji godinama nudimo. Očekujemo vas u hali 2 u naredna dva dana na Agrotržnom centru“, poručili su za „Semberija INFO“ iz A.D. „Komunalac“ Bijeljina.


Semberija info - I. Gutić