PROGRAMSKA KONFERENCIJA FORUMA ŽENA PDP BRČKO :: Semberija INFO ::

 

PROGRAMSKA KONFERENCIJA FORUMA ŽENA PDP BRČKO


U prostorijama hotela "Jelena" juče je održana Programska konferencija Foruma žena PDP Brčko na kojoj se odazvalo preko stotinu žena. Na konferenciji je održan  panel sa stručnim ženama iz raznih oblasti, medicine, ekonomije, obrazovanja i kulture. Konferencija je bila edukativnog karaktera i kroz Program rada Foruma žena PDP Brčko pokazala je smjernice u kojem pravcu treba da ide naše društvo.



Riječima dobrodošlice obratio se domaćin konferencije predsjednik Foruma žena Mirjana Ristanić i predsjednik OO PDP Brčko Siniša Golić.

Gosti večeri bili su aktuelni poslanik Skupštine Republike Srpske  Jelena Trivić, potpredsjednik PDP RS Slaviša Marković, predsjednik Foruma žena PDP RS Dragana Čojić. Konferenciji su prisustvovali predsjednici Foruma žena sa Pala, Doboja i Banja Luke.

Prilikom obraćanja, gosti su pozdravili konferenciju i čestitali na odličnoj organizaciji, a posebno predsedniku Foruma žena Mirjani Ristanić, koja je kroz svoj rad pokazala kako se zaista treba boriti i kako se postižu veliki ciljevi. 

Žene PDP poslale su poruku da naš grad Brčko ima perspektivu i da žene trebaju imati veće učešće u društvu kada je u pitanju politika.

Forum žena PDP Brčko