TRB OSVAJA NOVA TRŽIŠTA :: Semberija INFO ::

 

TRB OSVAJA NOVA TRŽIŠTA


Nakon djelimične stabilizacije svjetskog tržišta, od 29. novembra do 2. decembra održava se jedna od najvažnijih manifestacija na svjetskom nivou u namjenskoj industriji  - Sajam EDEX u Kairu, Egipat. Na sajmu će učestvovati  više od 400 izlagača i biće predstavljena najsavremenija dostignuća iz ove oblasti. 

Kompanija Tehnički remont Bratunac /TRB/ na ovom sajmu predstaviće cijeli svoj proizvodni program, sa fokusom na  multifunkcionalno vozilo „Despot“,  što će biti i prva zvanična promocija „Despota“ van granica Republike Srpske, odnosno BiH  i Srbije.



U Kairu će biti predstavljeni i poluautomatski pištolj „RS 9 Vampir“, upaljači za vojnu namjenu, kao i niz usluga koje pružamo. 

Egipat predstavlja veoma važno tržište za TRB koji u toj zemlji već nekoliko godina posluje i ima više realizovanih ugovora, a sa ciljem unapređenja i proširenja postojeće, nove poslovne saradnje I mreže klijenata. 
Ovaj sajam je treći nastup TRB-a na svjetskom nivou tokom 2021. godine, zahvaljujući kojima smo postigli veoma prepoznatljiv imidž i pozicionirali se na svjetskoj mapi. 

TRB će na ovoj značajnoj sajamskoj manifestaciji predstaviti svoje proizvode i usluge na prostoru od 170 metara kvadratnih.


​TRB