NAŠA BANKA KREDITIRA JESENjU SJETVU :: Semberija INFO ::

 

NAŠA BANKA KREDITIRA JESENjU SJETVU


Jedan od neizostavnih semberskih brendova čije se učešće podrazumijeva na svakom Interagru - Međunarodnom sajmu poljoprivrede, lova i ribolova jeste i "Naša banka". Na netom završenom sajmu "Interagro 2021" poljoprivrednici su iskoristili priliku da se informišu o finansijskim programima podrške poljoprivredi koje je spremila "Naša banka".

Aktuelan je kreditni program "Jutro" koji se odnosi na jesenju sjetvu a koji je, za razliku od prethodnih godina bitno nadograđen. Na dosadašnje kreditne linije mogli su konkurisati samo ratari dok se od ove godine otvara mogućnost i za poljoprivredne proizvođače koji se bave povrtlarstvom, stočarstvom, voćarstvom i pčelarstvom. 



- Sa velikom pažnjom smo kreirali ovu kreditnu liniju. Osluškivali smo potrebe naših poljoprivrednika tako da smo namjenu kredita proširili sa prvobitnog ratarstva na skoro sve segmente poljoprivrede. Kamatna stopa ovih kredita je fiksna, a opcije otplate smo prilagodili potrebama i mogućnostima krajnjih korisnika", rekla je za "Semberija INFO" Alisa Spahić PR "Naša banka".


Semberija info - I. Gutić