PIŠTOLj "RS DEVET VAMPIR" PREDSTAVLjEN I NA FESTIVALU U BANjALUCI :: Semberija INFO ::

 

PIŠTOLj "RS DEVET VAMPIR" PREDSTAVLjEN I NA FESTIVALU U BANjALUCI


Foto: Srna
Kompanija Tehnički remont Bratunac učestvovala je na Festivalu domaćih proizvoda u Banjaluci na kojem je predstavila poluautomatski pištolj "RS devet vampir", kompletno razvijen i izrađen u Bratuncu.

Ovaj model je napredni model poluautomatskih pištolja sa maksimalnim učinkom. Zbog svojih odličnih konstrukcijskih rješenja i savremenih metoda izrade ovaj pištolj se ističe preciznošću i funkcionalnošću, saopšteno je iz ove kompanije.

Iz TRB-a su naveli da se ova kompanija rado odazvala pozivu organizatora Udruženja mladih ekonomista, kako bi podržala njihovu ideju promovisanja domaćih proizvoda i omogućila građanima neposredni uvid u jedan od proizvoda ove kompanije.

Štand TRB-a posjetili su predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, premijer Radovan Višković, ministar privrede i preduzetništva Vjekoslav Petričević, kao i brojni posjetioci ove manifestacije.

Festival domaćih proizvoda, koji je održan u srijedu, 25. avgusta, dio je projekta "Kupuj domaće – ulažimo u Srpsku", što je u saglasnosti sa poslovnom strategijom TRB-a koji godinama ulaže u razvoj namjenske industrije i cjelokupne privrede Republike Srpske
 
(SRNA)