Sa sjednice Skupštine Grada Banjaluka povučene tačke koje su zavisne od budžeta :: Semberija INFO ::

 

Sa sjednice Skupštine Grada Banjaluka povučene tačke koje su zavisne od budžeta


Sa dnevnog reda trećeg zasjedanja Skupštine grada Banjaluke povučene su tačke koje su direktno zavisne od budžeta, a koji nije usvojen, tako da neće biti predmet rasprave.

Riječ je o prijedlozima zaključaka o utvrđivanju stope poreza na nepokretnosti na području grada, o prijevremenom stupanju na snagu odluke o usvajanju budžeta i o prijevremenom stupanju na snagu odluke o izvršenju budžeta, kao i odluke o dodjeli subvencija za javni prevoz i odluke o izmjeni i dopune Odluke o ostvarivanju prava na naknadu za smještaj u porodici za lica koja ostavaruju pravo na smještaj u ustanovu.

Takođe sa dnevnog reda, iz istog razloga, povučene su tačke koje se odnose na programe sufinansiranja kulturno-umjetničkog amaterizma, omladinskih aktivnosti, razvoja sporta, kao i na kalendare kulturnih i turističkih manifestacija grada za 2021. godinu.

Podsjećamo, odbornici Skupštine grada Banjaluka u srijedu nisu usvojili Prijedlog budžeta za 2021. godinu u iznosu od 149,4 miliona KM. Uzdržano je bilo 17 odbornika, 12 je bilo za, a jedan protiv.

​BHRT