DODIK: OVO JE MOJIH NAJTEŽIH 25 DANA; VELIKA ZAHVALNOST ZDRAVSTVENIM RADNICIMA :: Semberija INFO ::

 

DODIK: OVO JE MOJIH NAJTEŽIH 25 DANA; VELIKA ZAHVALNOST ZDRAVSTVENIM RADNICIMA


Foto: RTRS
Srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je na konferenciji za novinare da se osjeća dobro, ali da je za njega ovo bilo najtežih 25 dana.

Iskazao je veliku zahvalnost medicinskim radnicima.

- Doktori i ne idu kući, bave se pacijentima. Zahvalnost na svemu svima, kao i timu ljekara iz Srbije - izjavio je Dodik.

Naglasio je da UKC Republike Srpske sposobna ustanova.

- Poručujem svima da ne budemo naivni i lakovjerni, jer ne zna se kako će virus korona reagovati na organizam. Bili su ovo teški dani za mene i moju porodicu. Očekuje me rehabilitacija - istakao je Dodik.

On je istakao da je ponosan na UKC i tim ljudi koji u njemu predano i bez prestanka rade sa oboljelim pacijentima i zahvalio predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću, ministru inostranih poslova Rusije Sergeju Lavrovu i prdsjedniku Kine Si Đipingu na podršci.

- Zavjetovao sam se da ćemo kompletirati sve neophodno da bi bio zaokružen cjelokupan sistem - izjavio je on.
Generalni direktor UKC-a Vlado Đajić izrazio je zadovoljstvo što veliki broj pacijenata pobijedi u borbi protiv virusa korona, pa tako i Dodik, koji je imao tešku obostranu upalu pluća.

- Predstoji još dodatni oporavak Dodika u kućnim uslovima. Dolaziće na kontrole i dobijati adekvatnu terapiju - rekao je Đajić

(RTRS)