MILOMIR SAVČIĆ UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA PORODICI MIĆIĆ :: Semberija INFO ::

 

MILOMIR SAVČIĆ UPUTIO TELEGRAM SAUČEŠĆA PORODICI MIĆIĆ


Predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske Milomir Savčić uputio je telegram saučešća porodici pokojnog Miće Mićića, koji prenosimo u cjelosti.

„Ožalošćena porodico Mićić,

Iskreno saosjećam sa Vašim bolom i želim da Vam u ovom teškom trenutku uputim najdublje saučešće povodom smrti Vašeg oca, supruga i djeda, a mog prijatelja i saborca Miće Mićića.

U ovim teškim trenucima, kada je Vama kao porodici zbog nenadoknadivog gubitka najteže, ne mogu zaboraviti ni doprinos koji je pokojni Mićo, kao komandant bataljona u Drugoj semberskoj brigadi, dao u stvaranju Republike Srpske tokom proteklog rata, kao ni činjenicu da se kao ministar rada i boračko-invalidske zaštite nesebično zalagao i trudi da ratni vojni invalidi, porodice poginulih boraca i svi borci imaju bolji položaj u našem društvu, da je unaprijedio brojna prava boračkih kategorija i da je upravo u njegovom mandatu započeo program stambenog zbrinjavanja ratnih vojnih invalida i porodica poginulih boraca.

Zahvaljujući pokojnom Mići, njegovom patriotizmu i doprinosu koji je dao u proteklom ratu i nakon njega, Bijeljina, Semberija i Republika Srpska postajali su bolje mjesto za život, bila mi je čast što sam ga poznavao, sarađivao i družio se sa njim.

Neka je vječni pomen i vječna slava našem Mići, ako na bilo koji način možemo olakšati Vašu bol, stojimo Vam na raspolaganju“.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić preminuo je u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u 64. godini, od posljedica zaraze virusom korona.

Semberija info