ISTRAGA UBISTVA MONAHA U MANASTIRU GLOGOVAC: OTAC STEFAN IZBODEN NOŽEM (FOTO) :: Semberija INFO ::

 

ISTRAGA UBISTVA MONAHA U MANASTIRU GLOGOVAC: OTAC STEFAN IZBODEN NOŽEM (FOTO)


ŠIPOVO – Policija traga za muškarcem koji je usmrtio monaha Stefana u manastiru Glogovac kod Šipova, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Ovaj stravičan zločin se desio danas popodne, a monah je navodno uboden nožem u grudi.

U Policijskoj upravi Mrkonjić Grad nisu mogli da daju informacije o ovom slučaju i rekli su da se obratimo Okružnom tužilaštvu.

U Okružnom tužilaštvu Banjaluka potvrdili su da im je slučaj prijavljen, ali da ne mogu da daju više informacija dok se uviđaj ne obavi.

- Uviđaj će biti obavljen sutra, nakon čega će biti saopšteno više informacija - rekli u Tužilaštvu.
Od mještana Šipova saznajemo da je kroz Šipovo  prošao kordon policije kao i ekipe hitne pomoći.

Prema nezvaničnim informacijama monah je uboden nožem u grudi, a policija je došla do informacija da se jedan muškarac može dovesti u vezu sa zločinom, ali detaljne informacije niko za sada ne može da saopšti.

Informacija o smrti monaha  Stefana objavljena je na  Fejsbuk stranici manastira

“U nevjerici i tuzi obavještavamo sve poklonike Manastira Glogovca da je danas 7. decembra u večernjim satima nepoznati počinioc nožem usmrtio dugogodišnjeg monaha Manastira Glogovca oca Stefana. Svi detalji o ovom stravičnom zločinu biće naknadno saopšteni javnosti poslije istrage policije kao i vrijeme sahrane postradalog monaha Stefana. VJEČAN TI POMEN OČE NAŠ I BRATE STEFANE!”, navedeno je u objavi.

Nezvanično saznajemo da je policija blokirala skoro sve izlaze iz Šipova kao  uže i šire mjesto zločina oko manastira Glogovca i da je u toku intenzivna potraga za osumnjičenim.

- Veći broj policijskih ekipa je na terenu. Postoje određene indicije koje ukazju ko bi mogao da počini ovaj stravičan zločin i u toku je intenzivna istraga i provjere svih informacija o mogućem počiniocu - rekao je izvor blizak istrazi.

 

(GlasSrpske)