Šarović čestitao novoj vlasti Crne Gore :: Semberija INFO ::

 

Šarović čestitao novoj vlasti Crne Gore


Predsjednik SDS-a i šef kluba poslanika SDS i PDP u Parlamentarnoj skupštini BiH Mirko Šarović uputio je čestitku povodom formiranja nove Skupštine Crne Gore a lideru koalicije „Mir je naša nacija“ i predsjedniku Demokratske Crne Gore Aleksi Bečiću izbor za predsjednika Skuštine Crne Gore.
 
„Srdačno Vam čestitam izbor za predsjednika Skupštine Crne Gore uz želju da i dalje istrajete na putu napretka i demokratskih promjena u svojoj zemlji. Vijesti o formiranju nove Skupštine Crne Gore još je jedna snažna potvrda da se zajedništvom,  iskrenom voljom i trudom mogu napraviti ogromni i donedavno nezamislivi  pomaci,  u borbi za  pravdu i bolji život svih građana.“, ističe se između ostalog u čestitci.
 
Posebna čestitka upućena je mandataru Zdravku Krivokapiću uz uvjerenje da će njegovim izborom Crna Gora dobiti novu i kvalitetnu vladu.
 
„Za sve nas u regionu, koji dijelimo iste vrijednosti slobode i prosperiteta svakog čovjeka, vaše pobjede su snažan putokaz i dokaz da istina uvijek pobjeđuje i da se za nju vrijedi boriti, čak i u nemogućim uslovima“ – stoji u čestitci Krivokapiću.
 
„Iskreno Vam želim da se nova Vlada formira što prije, kako bi se u potpunosti sprovela volja naroda i kako bi ste što prije počeli ostvarivati Vaše vizije bolje Crne Gore“ – kazao je Šarović.
 
SDS - Sektor za politiku i medije