Borenović čestitao Bečiću: Budućnost Crne Gore u dobrim rukama :: Semberija INFO ::

 

Borenović čestitao Bečiću: Budućnost Crne Gore u dobrim rukama


„Poštovani Aleksa, dragi prijatelju, upućujem ti najiskrenije čestitke povodom izbora za predsjednika Skupštine Crne Gore. Siguran sam da ćeš najviše zakonodavno tijelo voditi časno i ispravno, a da će Crna Gora krenuti putem napretka, jednakosti, pravde i slobode za sve građane. Izuzetno sam srećan što sam i danas, a i u proteklom periodu imao više povoda za čestitke tebi, Demokratama i vašim koalicionim partnerima“, stoji, između ostalog, u čestitki koju je predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović uputio Aleksi Bečiću, predsjedniku Demokratske Crne Gore i lederu koalicije „Mir je naša nacija“ koji je na današnjoj konstitutivnoj sjednici izabran za predsjednika Skupštine Crne Gore.
 
Borenović je istakao uvjerenost da će formiranje nove Vlade proteći u najboljem redu i da je budućnost Crne Gore u dobrim rukama:
 
„U srcima nas iz Republike Srpske Crna Gora je uvijek bila i ostala bliska bratska zemlja i vjerujem da će ta povezanost godinama rasti. Dugogodišnja saradnja PDP-a i Demokrata je, kao i do sada, na najvišem nivou, što ćemo uskoro i potvrditi susretom i prijateljskim razgovorom“, istakao je Borenović.
 
Informativna služba PDP-a