PRONAĐEN UBICA: Uhapšen je počinilac masakra kod Negotina


Policija je uhapsila Davora P. (35) iz Jabukovca zbog sumnje da je ubio Raju Kazimirovića i članove njegove porodice u ovom mjestu, eksluzivno saznaje Blic.
Prema saznanjima, motiv surovog ubistva četvoro mještana Jabukovca je pljačka.

Davor P. (Foto: Instagram)

Podsjetimo, četvorostruko ubistvo dogodilo se 7. avgusta u okolini Negotina, kada su iz pištolja ubijeni Raja Kazimirović (72), njegova majka Dragica (93), sestra Ljubinka Oprikić (76) i sestričina Dragana Jozeljić (53).
U žrtve je ispaljeno 10 hitaca, a tokom istrage policija je privela više od 10 ljudi.

Kako je Blic pisao, osim što je na desetine mještana i poznanika Kazimirovića saslušano, njih 20 je čak i poligrafski ispitivano. Egzekutori su, prema nalazima iz istrage, u žrtve pucali iz dva oružja, u Raju i sestru pucano je iz jednog pištolja, a u majku i sestričinu iz drugog. Raja je ubijen na traktorskom sjedištu, a žene ispred trema, odnosno pored kućnog stepeništa. Ubice su ženama, nakon što su im pucali u glavu, lica prekrili krpama.

Policija je od Davora P. prilikom hapšenja oduzela arsenal oržja, nekoliko pušaka i gomilu oružja. Policija je, kako je saopšteno, kod osumnjičenog, između ostalog, pronašla škorpion, lovačku pušku i pištolj.

– Uhapšeni nije pružao otpor tokom hapšenja. Čak je sa policijom rekonstruisao zločin korak po korak – dodaje nas izvor.

Blic/Srpska info