RAMBO AMADEUS POZITIVAN NA VIRUS KORONA :: Semberija INFO ::

 

RAMBO AMADEUS POZITIVAN NA VIRUS KORONA


Foto: borba.me
Poznati muzičar Rambo Amadeus potvrdio je da je pozitivan na virus korona, ali i saopštio da se dobro osjeća, te pozvao građane da se vakcinišu i poštuju zaštitne mjere radi suzbijanja epidemije.

- Kilotcar je čeličnog zdravlja i ovog puta poručuje - korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji! - naveo je poznati muzičar na svom Fejsbuk nalogu.
On je fanovima poručio da će predstojeći virtuelni koncert, koji je planiran za 10. april, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili.

Rambo Amadeus ističe da je muzika za njega i ostale kolege neophodan dio života, te poručuje "šou mast go on - pjesma nas je održala".

- Zato, najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku, i prijavite se za vakcinaciju, ali Boga mi i kupite kartu na vrijeme za koncert, to će mi najbolje podići imunitet! - naveo je poznati muzičar.
 
(SRNA)