VULIN NAJAVIO NOVA HAPŠENjA ZA DANAS :: Semberija INFO ::

 

VULIN NAJAVIO NOVA HAPŠENjA ZA DANAS


Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin rekao je da će u ponedjeljak, 8. februara, biti održana sjednica Savjeta za nacionalnu bezbjednost čija će tema biti hapšenje kriminalne grupe na čelu sa Veljkom Belivukom, a za danas je najavio nova hapšenja.

Vulin je rekao da istraga o kriminalnoj grupi Belivuka dobro napreduje, te napomenuo da je u noći hapšenja policija upala na 30 lokacija i da je nađeno mnogo dokaza i za najteža krivična dela, ali da ne može da iznosi sve podatke iz istrage.

On je za TV Prva potvrdio da je u jednom od stanova Belivukovih saradnika pronađen snajper sa prigušivačem.

- Ono što nismo očekivali jeste pronalazak snajpera sa prigušivačem. To ne služi za obračun mafijaša. Snajperi se koriste za likvidacije onih koji mogu da vam jako naude, koji imaju veliku političku važnost. Jedini čovjek čijom bi se likvidacijom obustavila organizovana borba protiv mafije bio bi Aleksandar Vučić - rekao je Vulin.

Vulin je istakao da da su pripadnici Belivukove grupe vršili najteža krivična djela, da će sada biti rasvijetljeni mnogi nestanci i da će se možda konstatovati da je riječ o ubistvima.

(SRNA)