VOZAČ KANTRIMENA 1. MARTA IZLAZI IZ ZATVORA! Otac nastradalog mladića Luke i dalje TRAŽI ODGOVOR NA SAMO JEDNO PITANjE! :: Semberija INFO ::

 

VOZAČ KANTRIMENA 1. MARTA IZLAZI IZ ZATVORA! Otac nastradalog mladića Luke i dalje TRAŽI ODGOVOR NA SAMO JEDNO PITANjE!


Luka se vraćao iz grada sa prijateljima i na mostu im se pokvarila "lada", a kada su izašli da je poguraju na njega je naleteo automobil

Marko Milićev, vozač "kantrimena" koji je usmrtio Luku Jovanovića (21) u julu 2014. godine u Beogradu, ove nedelje će biti pušten na slobodu, a Lukin otac i dalje pita gde je vozilo kojim mu je usmrćen sin.

Kako je za Blic nezvanično potvrđeno od izvora upoznatih sa slučajem, vozač "kantrimena" koji je usmrtio mladića na slobodi će se u petak 1. marta, kada mu ističe puna zatvorska kazna na koju je osuđen.

Na ovu informaciju Bojan Jovanović, otac nestradalaog Luke, reagovao je rezignirano i rekao da nema šta da kaže.

- Sve je jasno. Gde je bilo tako je i ostalo. Ne vidim da je automobil nađen, bez obzira na to što vlast kaže da ga traži. a automobil može da dokaže kompletno šta se događalo - kaže Jovanović.

Milićev je uhapšen 29. avgusta 2014. godine u Kini i od tog dana mu s eračuna pritvor, bez obzira na to što je priveden u inostranstvu. Kako je osuđen na četir i po godine zatvora, kazna mu ističe naredne sedmice i tada bi trebalo da bude pušten iz KPZ Zabela, nakon što mu je dvaput odbijena molba za uslovni otpust.

Utvrđeno je da je "kantrimenom" usmrtio Luku, a potom pobegao sa mesta nesreće. Luka se vraćao iz grada sa prijateljima i na mostu im se pokvarila "lada", a kada su izašli da je poguraju u zaustavnu trku, na Luku je naleteo automobil.

Milićev se nije zaustavio, a Luka je preminuo u bolnici.