ŠAROVIĆ IZABRAN ZA NAJMINISTRA I LIČNOST 2019. GODINE :: Semberija INFO ::

 

ŠAROVIĆ IZABRAN ZA NAJMINISTRA I LIČNOST 2019. GODINE


Ministru spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH Mirku Šaroviću u Banskom Dvoru u Banjaluci uručene su nagrade za najministra i ličnost godine, u okviru ceremonije izbora najboljih poslovnih ljudi i kompanija na nivou Jugoistočne i Srednje Evrope za 2019. godinu. 
 
Ministar Šarović, navodi se u obrazloženju nagrade, svojim radom i ponašanjem širi pozitivnu energiju, radi i gradi bolje poslovne odnose i prijateljstva za sve u državi i prema svim anketama, najpopularniji je ministar u narodu, u svim dijelovima BiH. 
 
Ministar Šarović zahvalio se žiriju na izboru, organizatoru na dobroj organizaciji i istakao da ove nagrade shvata kao priznanje za uspjehe ministarstva na čijem je čelu koje je svojim djelovanjem u poslednjih nekoliko godina promovisalo domaću privredu u lijepom svjetlu u svijetu. 
 
"Za nas govore rezultati. Pokazali smo svojim djelovanjem kao ministarstvo da se može drugačije i uticali kako na otvaranju granica za naše privrednike i promociji naših proizvoda u svijetu tako i na popravljanju cjelokupnog međunarodnog imidža zemlje", kazao je Šarović.

​sdsrs.com