Vitinkini brendovi u top 100 najboljih u BiH :: Semberija INFO ::

 

Vitinkini brendovi u top 100 najboljih u BiH


BANjALUKA - Proizvodi “vitinka”, “vivija”, “Exotic kruška” i energetsko piće “Richard” iz pogona domaće kompanije “Vitinka” uvršćeni su u 100 najboljih brendova u BiH.

U saopštenju kompanije navodi se da su, prema istraživanju koje je sprovela agencija “Nielsen”, manji i veći trgovci te trgovački lanci iz cijele BiH odabrali listu brendova koje svaka bolje snabdjevena trgovina mora da ima, te da je “Vitinki” na svečanom proglašenju najboljih 100 u Sarajevu dodijeljeno prestižno priznanje i plaketa “Must have” za čak četiri brenda iz njenog asortimana.

- Ovo je važno priznanje za kompaniju, jer iza njega stoje trgovci i krajnji potrošači. Imati četiri odabrana brenda na listi od 100 domaćih i velikih globalnih brendova zaista je uspjeh, ali i obaveza da ovako nastavimo. Ključ uspjeha “Vitinkinih” proizvoda je u njihovoj jednostavnosti, prirodnosti, ali i neumoljivoj kontroli kvaliteta - rekao je direktor marketinga “Vitinke” Mirko Savić. 

On je istakao da tim “Vitinke” ulaže mnogo energije u postizanje najboljih rezultata u svim segmentima poslovanja, počev od proizvodnje, pozicioniranja u trgovinama, marketinškim kampanjama, pa sve do komunikacije sa kupcima. 

- Ova potvrda od trgovaca i krajnjih kupaca nam daje dodatnu motivaciju da nastavimo i da se svakog dana trudimo više da opravdamo njihovo povjerenje. Hvala trgovcima i kupcima - kazao je Savić.

Najnovija priznanja samo su jedna u nizu ove domaće kompanije, koja je ove godine četvrti put zaredom trijumfovala na 86. Međunarodnom regionalnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, gdje je osvojila prestižno priznanje “Veliki šampionski pehar” za vrhunski kvalitet proizvoda. Velikom zlatnom medaljom za kvalitet nagrađeni su brendovi “vivija”, “Exotic kruška”, “vita bijelo voće” i “nara”. Pored toga, “vivija” je ove godine proglašena i najbrendom u kategoriji voda regiona na festivalu hrane i vina u Beogradu. 

Glas Srpske