DETALjI FILMSKE PLjAČKE KOD ZVORNIKA: STAO MU UKRADENI AUDI, PA POBJEGAO PASATOM :: Semberija INFO ::

 

DETALjI FILMSKE PLjAČKE KOD ZVORNIKA: STAO MU UKRADENI AUDI, PA POBJEGAO PASATOM


Foto
ZVORNIK – Policija traga za banditom koji je u mjestu Šepak, kod Zvornika, protekle noći ukrao dva vozila.
On je, naime, na benzinskoj pumpi "Nešković" ukrao audi, a potom se njime zakucao u aparat za plin, koji je zatim počeo da curi.

Riječ je o benzinskoj pumpi gdje se 2019. godine dogodila eksplozija u kojoj je jedno lice stradalo, a više ih je povrijeđeno.


U momentima krađe, u audiju, koji je lopov ukrao, bila je jedna žena, dok je vozač tog automobila bio napolju i sipao je gorivo.

"U tom momentu, bandit dolazi, te ulazi u vozilo, a žena koja je bila na mjestu suvozača istrčala je vani. Vidjevši šta se dešava, vlasnik audija pritrčava i hvata za volan, u namjeri da lopova spriječi, ali u tome nije uspio. Lopov počinje da vozi, a vlasnik vozila usljed toga je povrijeđen. Audi, za čijim volanom je bio lopov, nije puno odmakao, već udara u sprave za plin, usljed čega dolazi do curenja plina", otkrivaju izvori "Nezavisnih novina".

Ovaj slučaj potom je, poput akcionog filma, dobio i novi zaplet. Naime, ukradeni audi potom je, usljed udara u aparat, stao.

U međuvremenu, nailazi slučajni prolaznik u pasatu, u koji sjedaju vlasnik ukradenog audija i njegova saputnica, te ih je prevezao do druge, obližnje benzinske pumpe, kako bi zatražili pomoć.

"Ali, lopov, koji je ukrao audi, pošto mu je taj automobil stao, sada pješice dolazi i do susjedne pumpe, te krade pasat kojim su se ovi dovezli", pojašnjava sagovornik "Nezavisnih novina".

Ubrzo je na mjesto događaja stigla Hitna pomoć, da pomogne povrijeđenom vlasniku "audija", a pristigli su i vatrogasci na pumpu gdje je curio plin.

Policija se istovremeno uhvatila posla i identifikovala osumnjičenog za ovo filmsko razbojništvo, te za njim i dalje traga, a sumnja se da je pobjegao u Srbiju.

"Policijski službenici PU Zvornik preduzimaju sve mjere i radnje na rasvjetljavanju razbojništva i pronalasku V.T. iz Kozluka, osumnjičenog za ovo krivično djelo", naveli su iz Policijske uprave Zvornik.

(Nezavisne)