ZLATKO JOVIĆ, TALENTOVANI MLADI MUZIČAR IZ BIJELjINE - Muzika je moja ljubav i životno opredjeljenje i to je moj plan A :: Semberija INFO ::

 

ZLATKO JOVIĆ, TALENTOVANI MLADI MUZIČAR IZ BIJELjINE - Muzika je moja ljubav i životno opredjeljenje i to je moj plan A


Zlatko Jović, talentovani mladi muzičar i član bijeljinskog benda ,,PLAN B” , Ljubav prema muzici gaji još od ranog djetinstva
 
Kako je za portal ,,Semberija info’’ rekao mladi muzičar, muzika je njegova ljubav od malih nogu.
 
-Učiteljica je već u ranijem dobu primijetila talenat za muziku i pjevanje. Nakon toga sam krenuo u školski hor i to mi se svidjelo. Međutim, život i dalje školovanje  su me odveli na neku drugu stranu. U međuvremenu uvijek sam pjevušio, dok nisam sasvim slučajno u devetnaestoj godini upoznao jednog momka, koji je želio da svira i tako su krenule naše zajedničke vježbe, pa onda i prve svirke”, kaže Zlatko Jović.
 
Svoj raskošni talenat, Zlatko je imao prilku da pokaže i u popularnom muzičkom takmičenju ,,Zvezde Granda”.
 

-Bilo je to jako zanimljivo i lijepo iskustvo za mene. Stekao sam mnogo prijatelja, zadovoljan sam, čak, i sa mojim plasmanom, jer mi je takav nastup bio prvi put, ali, definitivno, ću se ponovo oprobati u tim vodama”, istakao je ovaj mladić za ,,Semberija info”.

Bend sa kojim sada nastupa formiran je prije četiri godine.



-Bend ,,PLAN B” trenutno broji četiri člana. Što se tiče našeg repertoara,  sviramo sve što je lijepo za uho ili što bismo mi rekli, sve što miluje dušu i prija ljudima. Zahvalni smo i  publici što nas je lijepo prihvatila, jer sviramo tri-četiri puta sedmično i ide sve kako treba, Bogu hvala”, kaže Zlatko i dodaje da ga raduje što je u Bijeljini sve više bendova.
 
-Drago nam je što imamo sve više kolega u našoj divnoj Bijeljini. Ne smatramo nikoga kao konkurenciju, jer svi se mi bavimo poslom koji služi da usreći narod i pruži lijepu i opuštajuću emociju u nekom datom trenutku” istakao je Zlatko.

Za njega je muzika, kako kaže, život, ali i profesionalno životno opredjeljenje.
 

-Muzika je život, način kako neko živi i gleda stvari u životu. Sa muzikom je sve lakše. Mislim da bi svijet bez muzike bio totalno prazan. Muzika će, definitivno, ostati moje životno opredeljenje, jer pristupam ovom poslu i ovom zanimanju, sa čistom emocijom. Jednostavno, volim ovo što radim i ne mogu sebe da zamislim da radim nešto drugo’’, kaže za kraj razgovora za portal ,,Semberija info'' Zlatko Jović.      

(Semberija info)