ŽIVOT PORODICE BIŠANOVIĆ IZ BIJELjINE ISPUNjEN JE OSMIJEHOM I UZBUĐENjIMA :: Semberija INFO ::

 

ŽIVOT PORODICE BIŠANOVIĆ IZ BIJELjINE ISPUNjEN JE OSMIJEHOM I UZBUĐENjIMA


Bračni par Bišanović iz Bijeljine, Šejla i Avdo, u braku su divnih 17 godina, a u njemu su izrodili troje zlatne djece. Najstariji Aldin rođen 2013. godine, 2015. godine dobili su Alena i obojica su učenici Osnovne škole „Sveti Sava“ u Bijeljini, a najmlađi i najslađi član porodice - mjezimica Ajla rođena je 2018. godine i ide u vrtić.

Na početku razgovora za „Semberija info“, Šejla i Avdo Bišanović su rekli da je život u višečlanoj porodici divan, ispunjen smijehom, uzbuđenjima, jednostavno predivan.



-Roditeljstvo je nešto najljepše za jedan par, koji odluči da živi zajedno i zasnuje porodicu. Jedno drugom smo najveća podrška i zajedno učestvujemo u vaspitanju djece. Nije bilo teško odlučiti se za više djece, jer to su najljepši darovi, za svaki bračni par“, istakli su Bišanovići i dodali da je život čudo i da se nikada ne zna šta može da donese, pa je isto tako i sa proširenjem porodice.

Dječaci Aldin i Alen, pored redovne škole, gdje su odlični učenici, imaju i vannastavne aktivnosti. Stariji Aldin pohađa školu stranih jezika, odnosno ide na časove engleskog jezika, mlađi Alen trenira tekvando, a najmlađi član družine, Ajla ima jedinu obavezu, a to je odlazak u vrtić.


 
Mama Šejla, pošto većinu dana provodi sama sa mališanima kući, jer tata radi, brdo obaveza je preuzela na sebe. Ona je uvijek tu da pripomogne kada negdje „zaškripi’’ i „zapne“.
 
-Moj dan počinje buđenjem rano ujutru, popijemo prvu jutarnju kafu, zatim mališane budim i pripremamo se za školu i vrtić. Poslije priprema za polazak, „taksiram“ i ostavljam ih u školi i vrtiću, gdje provode veći dio dana. Nakon toga, završavam kućne obaveze, ali se uvijek nađe mogućnosti  za predah, dok ne dođe vrijeme da odem po njih. Uvijek sam tu da im pomognem oko školskih obaveza, da im objasnim ono što im nije jasno, dopunim i ispravim“, kazala je za ,,Semberija info’’ Šejla Bišanović i dodala da joj ni jedna obaveza ne „pada“ teško, jer je najvažnije da su svi zdravi, srećni i zadovoljni.


 
Za kraj, Bišanovići su poručili svima da je najvažnije da se vole i poštuju, jer ljubav je nešto najljepše, a  djeca su ukras svijeta i života.

Semberija info