Bijeljinci u prirodi: Veliki broj sugrađana na obali Drine :: Semberija INFO ::

 

Bijeljinci u prirodi: Veliki broj sugrađana na obali Drine


S obzirom na preporuke nadležnih o izolaciji i boravku u prirodi zbog pojave korona virusa, veliki broj Bijeljinaca danas smo zatekli na obali Drine,na lokalitetu u blizini “Drinske ruže”. Kažu da su došli u šetnju i da iskoriste sunčan i topao dan kako bi vrijeme proveli na svježem vazduhu, a ujedno se sklonili na nekoliko sati iz grada.



“Došla sam sa prijateljicama na svjež vazduh. Ovo nije prvi dan da dolazimo. Ponesemo kafu u termos boci, boravimo na suncu i ujedno se družimo u prirodi, kaže 25-godišnja Nevena Mitrović. Ona je apsolvent Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, odakle se proteklog vikenda vratila kod roditelja u Bijeljinu, jer je tako bezbjednije u novonastaloj situaciji zbog virusa korona. Mitrovićeva apeluje na sve mlade da budu savjesni i da se pridržavaju svih preventivnih mjera nadležnih.



U šetnji uz obalu Drine zatekli smo i sugrađanku Jovanu Kulić, koja je došla u šetnju. “Boravak u prirodi uvijek je dobar, a naročito kada je sunčano,kao danas, zbog vitamina D. Smatram da svi trebamo da koristimo tople i sunčane dane i da što više boravimo na otvorenom, naročito sada kada imamo pojavu korona virusa u državi, istakla je Kulićeva.