Za nevjericu zbog čega je tražila razvod: Muž neće da se svađa


Žena iz Indije nedavno je od šerijatskog suda tražila razvod braka iz razloga za koji bi mnogi posumnjali da je istinit. 

Neidentifikovana žena iz indijskog okruga Sambal u saveznoj državi Utar Pradeš je zatražila razvod nakon godinu i po dana braka.

Na upit da objasni svoj zahtjev, žena je rekla kako je suprug previše voli i nikad se nije svađao s njom, i da ona to ne može da prihvati. Da stvar bude "gora", suprug je kuvao i čistio i pomagao joj u raznim kućnim poslovima. U obraćanju sudu rekla je kako joj je dosta toga i zatražila od suda da okonča njen brak.

"Ne viče na mene i nije me nikada naljutio. Kad god pogriješim, uvijek mi oprosti. Htjela sam da se svađamo. Ne treba mi život u kom je suprug u svemu saglasan sa mnom", izjavila je nezadovoljna žena.

Nakon što su je saslušali, zbunjeni sveštenici šerijatskog suda odmah su odbili njen zahtjev koji su opisali kao neozbiljan i zamolili su supružnike da sami riješe svoje nesuglasice.

Međutim, nakon što je odbijen njen zahtjev za razvod braka, žena se obratila članovima lokalne skupštine. I oni su odbili da se miješaju u intimne stvari bračnih drugova. Sudeći prema lokalnim medijima, ženin suprug rekao je kako misli da nije uradio ništa pogrešno, već je samo htio da bude savršeni muž.

Agencije