VEČITI DERBI ODLUČUJE ŠAMPIONA: ODIGRAJ KOMBINACIJU GOLOVA I PROFITIRAJ :: Semberija INFO ::

 

VEČITI DERBI ODLUČUJE ŠAMPIONA: ODIGRAJ KOMBINACIJU GOLOVA I PROFITIRAJ


Nakon pet godina, Crvena zvezda i Partizan će u „Večitom derbiju“ izvjesno odlučiti šampiona Srbije, a kladionica Meridian ima najveće kvote na planeti za duel dva najveća srpska kluba!

Ako i dalje nemate nalog, nema problema! Svega par minuta je neophodno da se registrujete, a svim novim igračima, kladionica Meridian potpuno besplatno i bez uslova daje 20 KM bonusa za klađenje i 10 KM kazino bonusa dobrodošlice.

CRVENA ZVEZDA – PARTIZAN – 1 (2.30), X (3.20), 2 (3.75)

Od početka sezone, Partizan je imao konstantnu prednost na tabeli i držali su je sve do same završnice prvog dijela sezone u Superligi Srbije. Pred prethodni derbi koji je odigran 27. februara , crno-bijeli su imali pet bodova prednosti, međutim Zvezda je slavila sa 2:0 i smanjila zaostatak.

Do početka lige za šampiona, Partizan je još dva puta prosuo bodove. Prvo su izabranici Aleksandra Stanojevića odigrali 0:0 sa Napretkom u Beogradu, a prošlog vikenda je istim rezultatom završen dvoboj protiv Čukaričkog na Banovom Brdu. Zvezda je sve svoje mečeve dobila, pa trenutno ona ima dva boda više od najvećeg rivala na sedam kola do kraja prvenstva.

Crvena zvezda i Partizan iza sebe imaju najuspješniju evropsku kampanju u posljednjih 15 godina. Crveno -bijeli su stigli do osmine finala Lige Evrope gdje su ispali od Glasgow Rangersa, dok je „Parni valjak“ eliminisan u istoj fazi Lige konferencija od Feyenoorda. Kvalitet je prisutan u oba tabora i to obećava odličan derbi.

Kladionica Meridian ima najbogatiju ponudu igara i najveće kvote na planeti za najveći praznik srpskog fudbala.
S obzirom da je u derbiju teško prognozirati pobjednika, jedna od igara koja se nameća kao veoma primamljiva je KOMBINACIJA GOLOVA. Kvota na igru I 1-3&II 1-3 (1-3 gola u prvom i 1-3 gola u drugom poluvremenu) je odličnih 2.25!

U prošlom „Večitom derbiju“ su viđena dva gola u prvom poluvremenu, a ako mislite da to sada neće biti slučaj, kombinacija I 0-1&II 0-1 (ni u jednom poluvremenu neće biti postignuta dva gola) po kvoti 1.95 djeluje kao pravi izbor.

Za one koji vjeruju da će duel Zvezde i Partizana ponuditi golove, riskantna kombinacija golova I 0-1&II 2-3 (0-1 gola u prvom i 2-3 gola u drugom poluvremenu) se nudi po fantastičnoj kvoti 3.65.

Bonusi u Meridianu idu i do 200%!  Za prvi depozit na Meridian nalog, dobijate bonus od 100% i 50 poklon spinova i to nije sve. Za drugu uplatu dobijate dodatnih 60% bonusa i 30 besplatnih spinova, ali ni to nije kraj. U paketu dobrodošlice vas čeka još jedan poklon, te za treću uplatu vam pripada dodatnih 40% bonusa i 20 poklon spinova.
Putem MERIDIAN DOPUNE, račun možete dopuniti na preko 900 uplatnih mjesta (kiosci, benziske pumpe, marketi...) u Bosni i Hercegovini, a uplate bez manipulativnih troškova možete izvršiti i preko kartice (VISA, Maestro, MasterCard), banke, pošte, SMS-a, Klikera i Xbona.