ISKORISTITE VAUČERE, ROK JE PRODUŽEN :: Semberija INFO ::

 

ISKORISTITE VAUČERE, ROK JE PRODUŽEN


Kako bi se usporilo širenje korona virusa i zaštitilo zdravlje svih nas, već neko vrijeme potrebna su određena ograničenja putovanja. U nesvakidašnjem vremenu koje nas prati, razmišljamo na kojim destinacijama, sa svojim najbližim možemo provesti kako ljetovanje, tako i zimovanje i kako ,,pametno pobijediti sumornu sliku koju korona oslikava’’. Decembar i januar, koji sa sobom donose novogodišnje i božićne praznike, donose i razmišljanja, upravo, u vezi sa putovanjem. U tome vam, svakako, može pomoći Turistička agencija „Heppy Travel“ u Bijeljini.
 
Najlakši način da iskoristite pogodnosti turističkih vaučera Ministarstva trgovine i turizma Republike Srpske je da izaberete jedan od fantastičnih aranžmana agencije „Heppy Travel“. Iz ove turističke agencije podsjećaju građane da je do 31. decembra 2020. godine produžen rok za korištenje prava na poklon turistički vaučer u iznosu od 100 maraka.

Ako već trenutne okolnosti ne dozvoljavaju odlazak van granica Republike Srpske i BiH, nema razloga da zimu ne provedemo u najprijatnijim i najljepšim mjestima koje naša zemlja ima.

Vaučer, u vrijednosti od 100 KM, možete iskoristiti prilikom rezervacije smještaja u Republici Srpskoj za bar dvije noći. Takođe, možete iskoristiti i dva vaučera za dvije osobe ako rezervišete smještaj za bar tri  noćenja. Boravak u mirnom okruženju planina, posebno za porodice, mogao bi biti idealna prilika da se tijelo odmori, a duša zadovolji. Takođe, vaš izbor za odmor i rekreaciju u ovim sumornim danima može biti i banjski turizam. U ovom broju Semberskih novina predstavljamo vam nekoliko prijedloga turističe agecije „Heppy Travel“ gdje možete iskoristiti svoj poklon turistički vaučer.
 


Top destinacije

• Hajdučke vode – za dva noćenja za dvije osobe doplata je: 60 KM, u cijenu uračunat polupansion, korištenje kompletnog velnes i spa centra, vožnja biciklom i korišćenje teniskog terena.

• Hotel Bistrica – specijalna ponuda - vikendi u decembru: 3/6. decembar, 10/13. decembar i 17/20. decembar na bazi tri polupansiona, doplata za dvije osobe je 185 KM, a na bazi dva polupansiona za dvije osobe je 90 KM.

• Šumarska kuća Ognjište na bazi polupansiona. Za dva polupansiona za dvije osobe je 82 KM;

• Hotel Lavina – doplata za dva polupansiona za dvije osobe je:od 302 KM, u zavisnosti od perioda korišćenja vaučera.

• Terme Ozren–varijanta radnog dana za dva noćenja sa doručkom, boravišnom taksom za dvije osobe doplata je 46 KM, a varijanta vikenda za dva noćenja sa doručkom, boravišnom taksom za dvije osobe, doplata je 82 KM, u cijenu je uključeno i korišćenje velnesa i spa centra.

• Banja Vrućica hotel ,,Kardial’’ – za dva noćenja, za dvije osobe doplata je 238,80 KM, u cijenu uračunato: dva puta polupansion (doručak, večera), dva puta fitnes, jednom Kardial/Oriental sauna. Neograničeno korišćenje zatvorenog rekreativnog bazena, neograničeno korišćenje Grin spa oaze (đakuzi, staza za masažu stopala, Kneip kade, topla anatomska kupka) i boravišna taksa.

Za sve ljubitelje snježnih aktivnosti tu je i obavještenje o početku ski sezone na Jahorini. Za sada je skijašima na raspolaganju staza Poljice i lift sidro Poljice. Šestosjed Poljice je, takođe, u pogonu, ali za panoramsku vožnju do Olimpijskog bara, koji ove zime skijašima svoja vrata otvara u proširenom kapacitetu i novim menijem. Zahvaljujući dobroj pripremi staza i sistemu osnježavanja, Jahorina je ponovo prva u regionu koja je 29. novembra pustila skijalište u rad.

Ono što posebno naglašavaju u „Happy Travel“-u jeste da sve ponude ne obuhvataju novogodišnju noć. U skladu sa epidemiološkom situacijom i izrečenim mjerama, turistička agencija će objaviti i ponude za destinacije gdje sve možete dočekati 2021. godinu.

-Dođite u agenciju sa ličnom kartom, a sve ostalo je naša briga”, poručuju iz ,,Happy Travel’’-a.



Semberija info