KREATIVNE IDEJE ZA POKLON ZA MUŠKARCA :: Semberija INFO ::

 

KREATIVNE IDEJE ZA POKLON ZA MUŠKARCA


Vječito pitanje: šta kupiti muškarcu?

Mnoge dame, kao i svi oni koji žele da obraduju nekog važnog muškarca u svom životu dovijaju se šta da mu poklone i na koji način da ga oduševe.

Ovo može biti prilično zahtjevan zadatak imajući u vidu da muškarci obično nisu toliko espresivni, te su mnogo manje šanse da od njih čujete “ovo je poklon koji želim”, prije će biti da ćete morati pažljivo da slušate šta je ono što pominje i koje su to njegove strasti.

Međutim, kada nekog dobro poznajete sve je mnogo lakše, a uz malo inspiracije ideja će sama doći. Upravo takvu inspiraciju dobićete na ovom mjestu. Pripremili smo kreativne, praktične i korisne poklone koji će obradovati svakog muškarca.

Pogledajte naše prijedloge!

Veš i čarape sa upečatljivim dezenom

Znate li šta muškarcu uvijek treba, a često zaboravlja na to? Gaće, kao i čarape koje se često raspare. Zato je kvalitetan muški donji veš u kombinaciji sa čarapama sjajan poklon za predstavnike jačeg pola.

Osim toga što je praktičan ovaj poklon može biti i veoma kreativan ukoliko odaberete upečatljiv dezen, nekad i šaljivog karaktera ukoliko znate da bi to nasmijalo muškarca kome kupujete.

Ovaj poklon može biti odlična dopuna uz već postojeći, ali može i samostalno biti sjajno iznenađenje, kada želite da obradujete dragu mušku osobu. Koliko će veš biti kreativan najviše zavisi od vašeg smisla za humor, kao i toga koliko ste bliski sa muškarcem kome poklanjate ovaj dar.

Odličan dodatak uz ovaj (ne tako) basic poklon je i klasična majica na kratke rukave u kojoj može da spava, odnosno da je nosi na trening ili kod kuće. Dakle, opskrbite ga kvalitetnom osnovnom!

Gedžeti - savremene igračke


Muškarci se uvijek raduju igračkama, s tim što s godinama budžet za iste sve više raste, pa tako i sami sebe vole da časte nekim savremenim dostignućem. Zato i vama predlažemo da razmotrite ovu opciju, posebno ako znate da muškarac za koga birate poklon voli da ima najnovije slušalice, eksternu bateriju ili neki drugi korisni gedžet.

Na listi ovih praktičnih elektronskih igračaka nalaze se mini pokretne lampe koje se mogu zakačiti za različite površine, držač za mobilni u autu, wireless slušalice, baterija za eksterno punjenje telefona, bluethooth zvučnik, kao i mnoge druge sitnice koje su fantastičan i vrlo koristan poklon. Nema sumnje da će ovaj poklon biti pun pogodak za muškarca koji se zanima za gedžete.



Smart sat - unaprijedite dobri stari klasik

Sat je veoma otmen i stilizovan poklon za važnog muškarca u vašem životu. Ipak, ukoliko želite da ovom poklonu date dozu inovativnog i smjelog, predlažemo vam da se opredijelite za smart sat, odnosno pametni ručni sat, čije funkcije prevazilaze gledanje vremena, i pružaju mogućnosti koje daje i telefon.

Osim toga što predstaljavju savremeno tehnološko dostignuće, njihov dizajn je podjednako upečatljiv te su vrlo stilizovani baš kao i ručni satovi. Kupovina pametnog sata je zato sjajna investicija za poklon muškarcu koji prati tehnološke tekovine.

Poklonite mu iskustvo - događaj kao neobičan ali upečatljiv poklon

Važnog muškarca u svom životu možete obradovati i nekim nematerijalnim poklonom. Tako mu možete kupiti karte za određeni koncert, ili događaj na koji znate da bi volio da ode. Možete mu kupiti i ulaznice za utakmicu, odnosno uplatiti mu termin za igraonicu sa drugarima.

Istražite paintball ili airsoft kao opciju, i pružite mu nezaboravan dan sa prijateljima pun akcije - ovakav poklon će sigurno dugo pamtiti i prepričavati sa društvom.

Za one najhrabrije koji su spremni da izađu iz svoje zone komfora skok sa padobranom iz aviona je takođe nevjerovatna ideja, te ako znate da potencijalno priželjkuje ili skuplja hrabrost za ovakvo iskustvo, možete ga preduhitriti tako što ćete mu pokloniti veliku dozu adrenalina za rođendan.

Ukoliko je muškarac kome kupujete poklon jedan od onih koji uživa u brzoj vožnji, predlažemo vam da usmjerite ovu njegovu potrebu na nešto bezbjednije mjesto - uplatite mu termin za karting kao poklon. Tu će imati dovoljno slobode i prostora da iskaže svoju strast prema vožnji.

Kurs na kom će steći ili unaprijediti neku vještinu

Možda ne tako ispunjen adrenalinom, ali podjednako kreativan poklon za muškarca može biti i određeni kurs gde će savladati ili unaprijediti neku vještinu. Koji će kurs biti u pitanju apsolutno je individualno i zavisi od toga čime se bavi muškarac kome poklanjate, odnosno kakva interesovanja ima van posla.

Bilo da je u pitanju kurs jezika, nekog zanata, ili obuka vezano za neki kompjuterski program, bitno je samo da pronađete ono što “gađa” u metu njegovih interesovanja. Sa ovakvim poklonom nema greške, jer osim faktora iznenađenja, ovaj dar pruža i ono što nema cijenu - a to je znanje!

Nadamo se da ste među našim ideajama pronašli ono što vam je zagolicalo maštu, ili konkretne ideje koje biste mogli da realizujete. Na samom kraju, posavjetovali bismo vas da šta god odaberete date dozu autentičnosti i uložite mnogo ljubavi, te će poklon nesumnjivo biti pun pogodak!

(Sandra Stanojković)