UDRUŽENjE GRAĐANA ,,GLAS MLADIH EVROPSKE BIJELjINE'' ORGANIZUJE: Razigrana jesen


,,Glas mladih evropske Bijeljine'' organizuje šestu po redu dječiju humanitarnu priredbu koja nosi naziv ,,Razigrana jesen 2019''.  Priredba „Razigrana jesen“ ima za cilj da populaciju djece predškolskog uzrasta približi kulturnim dešavanjima u Bijeljina i da se kroz humanitarni rad promovišu prave vrijednosti jednog društva.

Kroz priredbu i likovnu izložbu, koju će djeca predškolskih ustanova pripremiti i pokloniti građanima Bijeljine, djeca će se socijalizovati, osloboditi za nastup pred publikom, družiti između sebe, a ujedno i prikupiti humanitarna sredstva koja će aktivisti našeg Udruženja u saradnji za Centrom za socijalni rad iz Bijeljine pokloniti ugroženim porodicama na teritoriji Bijeljine koji imaju malu djecu.

Ove godine, manifestacija će trajati pet dana, od 11. do 15. novembra. Sve priredbe će biti izvedene u Velikoj sali Centra za kulturu ,,Semberija''. Učestvovaće 18 predškolskih ustanova, a očekuje se nastup oko 700 mališana. Sve priredbe počinju u 18 časova.

- Ulaznica za priredbu, kao i cijena dječijeg likovnog rada na izložbi, dovoljan je prilog slatkiš, igračka ili skromni novčani prilog koji će biti doniran u humanitarne svrhe'', preciziraju organizatori.