PRVO PREDAVANjE DR SEMIRA OSMANAGIĆA U BIJELjINI - Energija bosanskih piramida :: Semberija INFO ::

 

PRVO PREDAVANjE DR SEMIRA OSMANAGIĆA U BIJELjINI - Energija bosanskih piramida


Kako je najavljeno, u ponedjeljak 13. marta, pronalazač bosanskih piramida akademik Dr Semir Osmanagić u Bijeljini će održati prvo predavanje u velikoj sali Centra za kulturu

Semberija, sa početkom u 18 sati.  Ulaz je slobodan. On će održati prezentaciju pod naslovom ,,Balkan (Hum) kao središte svijeta – Energija bosanskih piramida’’.

Ovo će biti prilika i za promociju njegove nove knjige ,,Moja priča – Otkrivena tajna bosanskih piramida’’.

Dr Semir Osmanagić je istraživač megalitnih i piramidalnih lokacija širom svijeta, autor 18 knjiga o drevnim civilizacijama prevođenim na 17 jezika, član ruske Akademije prirodnih nauka iz Moskve, član Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti u Dijaspori, član Aleksandrijskog arheološkog društva iz Egipta, dobitnik priznanja Kongresa SAD, nosilac priznanja ,,Dijamant nauke o piramidama’’ Kongresa o piramidama u indijskom Bangaloreu, dobitnik priznanja ,,Amelia Edward’’ o unapređenju nauke o piramidama iz Čikaga, SAD. Proglašavan je dva puta ,,Ličnošću godine u BiH’’ 2007. i 2021. Pronalazač je i glavni istraživač bosanskih piramida u Visokom od 2005. do danas. Prvi je počasni građanin Visokog (2006.).

Dr Osmanagić je promoter istine o istoriji ilirsko-slavenskih naroda, te zagovornik saradnje na našim prostorima.