Mlada beogradska glumica Jovana Marjanović u predstavi Gradskog pozorišta “Semberija” :: Semberija INFO ::

 

Mlada beogradska glumica Jovana Marjanović u predstavi Gradskog pozorišta “Semberija”


Za petak najavljeno izvođenje predstave Gradskog pozorišta “Semberija” Bijeljina Komedija ometena u razvoju  pojačano je gošćom, mladom beogradskom glumicom Jovanom Milovanović.

Jovana je široj publici poznata iz serija Aviondžije, Jugoslovenka, Neki bolji ljudi, Preživeti Beograd, Vojna akademija, Sindjelići, Moja generacija Z, filma Pad u raj… a o njenoj popularnosti svjedoče i brojni mladi Bijeljinci koji su je ovih dana zaustavljali na ulici i fotografisali se sa njom.

Jovana kaže da uloge u serijama utiču na popularnost mladih glumaca.

-Jedan od sastavnih dijelova našeg posla je baš ta prepoznatljivost koju stičemo ulogama koje tumačimo. Iskreno me raduje svaka povratna informacija od publike i utiče na mene da još profesionalnije i požrtvovanije radim svoj posao.

Jovanu smo pitali i kako si se snašla u predstavi bijeljinskog pozorišta?

-Proces je bio intenzivan i od mene je zahtijevao da se brzo prilagodim odličnoj igri i odnosima koji su uspostavile moje kolege. Komedija ometena u razvoju je odlična predstava, koja je tačno i precizno postavljena, a sa druge strane dozvoljava glumcima da komunicira sa publikom, što je radost pozorišta. Pozivam vas da dođete u petak u Gradsko pozorište “Semberija” i da sami proceijnite kako smo se moje kolege i ja uklopili.

Predstava Komedija ometena u razvoju igra se u petak 17. februara sa početkom u 20,00 časova.