JUBILARNA 25. „NOĆ KNjIGE“ U KNjIŽARAMA „KULTURA“ :: Semberija INFO ::

 

JUBILARNA 25. „NOĆ KNjIGE“ U KNjIŽARAMA „KULTURA“


Omiljena manifestacija svih koji vole knjigu i čitanje, jubilarna 25. „Noć knjige“ i ovoga puta će trajati puna tri dana, od 10. do 12. decembra 2021. godine, koju organizuju izdavačka kuća „Laguna“ i knjižarski lanac „Delfi“ iz Beograda.  U knjižarama „Kultura“ u Banja Luci, Prijedoru, Bijeljini, Sarajevu, Tuzli, Gradišci, možete pronaći omiljene knjige po sniženim cijenama.  Takođe, ova manifesticaja održaće se i u knjižarama „Delfi“ i „Laguninim klubovima čitalaca“ u 33 grada u Srbiji i regionu, kao i na sajtovima laguna.rs i delfi.rs pod pokroviteljstvom Eurobank Srbije.

Popusti na Lagunina izdanja za kupovinu jedne knjige biće 25%, za dvije 30%, za tri 35%, a za četiri ili više knjiga 40%.

Na sajtu najveće online knjižare delfi.rs pored Laguninih izdanja, dostupne su i knjige drugih izdavača koji su se priključili „Noći knjige“ po cijenama sniženim za 20%, a isti popust važi i za sjajan gift program.

Vjerovatno najljepši dio pripreme za Laguninu manifestaciju „Noć knjige“ jeste priprema spiska sa naslovima kojima ćete obogatiti svoje police sa knjigama. Među novitetima nalazi se mnoštvo izdanja domaće i svjetske književnosti za djecu i odrasle u kojima ćete uživati. Neke od njih su : Ju Nesbe „Ostrvo pacova i druge priče“, roman Vedrane Rudan „ Ljubav na posljednji pogled“,  novi roman kraljice romantične komedije Sofi Kinsela „Zabava tek počinje“, Vanja Bulić „Tata u drugom stanju“ i mnoge druge. Od dječijih izdanja tu su nastavci popularnog serijala o Ameliji Zubić, kao i knjiga „Priče o životinjama sa svih kontinenata“.

Povlaštena cijena isporuke DHL-om za porudžbine preko sajta delfi.rs u toku manifestacije za teritoriju Bosne i Hercegovine iznosiće 20 konvertibilnih maraka. Troškovi isporuke za porudžbine iz Bosne i Hercegovine koje se plaćaju platnim karticama ili uplatom na žiro račun su 2,90 konvertibilnih maraka, dok isporuka poštom za pouzeća iznosi sedam konvertibilnih maraka.

Pripremite svoje spiskove na vrijeme jer počinje još jedna „ Noć knjige“ i prilika da obogatite svoje police.