Ujedinjena Srpska započela kampanju :: Semberija INFO ::

 

Ujedinjena Srpska započela kampanju


Početak izborne kampanje ozvaničila je i Ujedinjena Srpska. Večeras je predsjednik stranke Nenad Stevandić izjavio da je svojim dolaskom u Bijeljinu želio da pokaže kako je Ujedinjena srpska tek sada ujedinjena i spremna da postigne zavidne rezultate na predstojećim izborima.



„Mi smo prije svega hrabri i obrazovani ljudi koji su još više motivisani za postizanje dobrih rezultata. Uvjereni smo da ćemo se još više razvijati i na najbolji način birati svoje političke predstavnike. Ujedinjena Srpska je snaga koja podiže samopouzdanje i motiviše građane da se bore za ljepšu, pravedniju i bolju Republiku Srpsku“, rekao je Stevandić i zahvalio se građanima Bijeljine na podršci.



Nosilac liste i predsjednik gradskog odbora Ujedinjene Srpske u Bijeljini, Milan Trninić, rekao je večeras da se izborna lista stranke sastoji iz mladosti i iskustva i da je ubijeđen kako će željeni cilj biti ostvaren.
„Ovo je tek drugi dan kampanje, ali za nas, kampanja je počela završetkom prethodnih izbora. Sve ovo je samo nastavak i kontinuitet vrijednog rada mladih i ozbiljnih ljudi“, izjavio je Trninić.

Semberija info - Ljubica Božić