POČETAK PREDIZBORNE KAMPANjE KOALICIJE „ZAJEDNO ZA SEMBERIJU I SRPSKU“ :: Semberija INFO ::

 

POČETAK PREDIZBORNE KAMPANjE KOALICIJE „ZAJEDNO ZA SEMBERIJU I SRPSKU“


Mićo Mićić, kandidat Stranke demokratske srpske Semberija i Koalicije „Zajedno za Semberiju i Srpsku“ i predstavnici koalicionih partija ozvaničili su početak predizborne kampanje skupom na novoizgrađenoj pješačkoj stazi i šetnjom pored kanala Dašnica. Kako je već i objelodanjeno, Mićo Mićić u ovu kampanju ulazi sa sloganom „Dogovor za Bijeljinu“.

„ Dogovor za Bijeljinu je dogovor za Semberiju, za Republiku Srpsku, za sve ono što je dobro za Bijeljinu i za naše sugrađane. Predizbornu kampanju otpočinjemo zajedno sa deset političkih subjekata. Želimo da zajedničkim snagama nastavimo da realizujemo sve ono što predstavlja potrebe građana Bijeljine i naše Semberije.

Potpuno sam siguran da ćemo zajedničkim snagama doći do pobjede i odlučnim korakom nastaviti sve ono što je bilo dobro. Ono što nije bilo dobro nastojaćemo da ispravimo i da Bijeljina bude grad budućnosti. Zahvaljujem se svima onima koji su zajedno s nama krenuli u kampanju, zahvaljujem se političkim subjektima koji su prepoznali sve ono što je urađeno do sada u našem gradu i našoj Semberiji i koji žele sada, zajedno sa nama, da sve svoje raspoložive snage iskoriste za dobrobit svih sugrađana, kako bismo došli do onog najboljeg.

Siguran sam u pobjedu. Siguran sam da će ove političke stranke imati stabilnu političku većinu i da ćemo zajedničkim snagama i sinergijom svih političkih nivoa, političkih stranaka, svih nivoa odlučivanja i svih nivoa vlasti, napraviti veliki iskorak kako bi Bijeljina bila grad budućnosti i jedan od najrazvijenijih gradova istočnog dijela Republike Srpske“, poručio je tom prilikom Mićo Mićić.

Nedeljko Ćorić, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Bijeljina izjavio je da su ove političke stranke okupljene oko zajedničke ideje i zajedničkog cilja, da podrže zajedničkog kandidata za gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.


„ Ovo mjesto simbolizuje zajednički rad i zajednički projekat koji je promijenio izgled ovog dijela grada. Okupljeni oko zajedničkih ciljeva, pokušaćemo da promijenimo sadašnji izgled grada i da od Bijeljine napravimo bolje mjesto za život. Ova koalicija će voditi fer i korektnu kampanju. Nećemo se baviti našim političkim protivnicima, već ćemo se baviti argumentima i svim onim što smo uradili u proteklom periodu, kao i svim onim što ćemo raditi u narednom periodu“, izjavio je Nedeljko Ćorić.
Milenko Mitrović, predsjednik Pokreta za Semberiju izjavio je da je Bijeljina oduvijek bila snažan i prosperitetan grad.

„ Ova koalicija od deset političkih stranaka i brojnih uvaženih ličnosti i pojedinaca koji su podržali kandidaturu Miće Mićića za gradonačelnika, govori da će Bijeljina u narednom periodu biti još snažnija i još jača. Pred Bijeljinom je jedan izuzetno važan period realizacije velikih infrastrukturnih projekata. Nadam se da će sa otvaranjem Bijeljine i izgradnjom auto – puta, te izgradnjom infrastrukture, u Bijeljinu doći i strani investitori, da će se otvarati nova radna mjesta. To je ono što je Bijeljini neophodno. Siguran sam da će to biti moguće i izvodljivo sa ovom koalicijom od desetk političkih stranaka i sa našim kandidatom Mićom Mićićem, kome želim da ostvari pobjedu na izborima.

Pozivam i građane da na izbore izađu u što većem broju kako bi ta pobjeda bila što ubjedljivija i snažnija, jer će u tom slučaju i Bijeljina biti snažnija i ići će krupnim koracima naprijed“, poručio je Milenko Mitrović. 

Semberija info